• Walking Korfbal 55+

  Korfbalvereniging KVC is in het voorjaar van 2021 van start gegaan met OldStars walking korfbal in de kernen Casteren, Duizel, Hapert, Hoogeloon en Netersel e.o.
  In de eerste fase hebben we een 10-wekelijkse cursus aangeboden om mensen te laten kennis maken met deze aangepaste spelvorm.
  Hiermee bieden we als club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars walking korfbal biedt KVC een aangepaste spelvorm voor korfbal op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. Het is absoluut geen vereiste om een korfbal achtergrond te hebben. Iedereen mag meedoen!

  Wat is OldStars walking korfbal?
  Met OldStars walking korfbal biedt KVC in samenwerking met het KNKV een aangepaste spelvorm aan voor korfbal op latere leeftijd. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, we spelen op een klein veld, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten.
  Deze aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Deze spelvormen staan onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.

  OldStars walking korfbal is onderdeel van OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds). Het is een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportverenigingen. Hierbij staan gezond en fit blijven én socialisatie in en rondom de sportvereniging centraal. Na elke training sluit men af met koffie/thee of ander drankje.

  Interesse?
  Heeft u interesse in deelname of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Catelijne Kieneker, email: c.kieneker@kvckorfbal.nl of tel: 06-39200976. U hoeft alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding.

   

  Wilt u helpen bij de organisatie of wilt u voor nu alleen op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Neem dan ook gerust contact met ons op.

   

  Naam

   

  Telefoonnummer

   

   

   

  Trainer

  <Vacature>

   

  Trainingstijden

   

   

  Veld

  Woensdag

  20.00 – 21.00 uur

  Zaal

  Woensdag Eureka Hapert

  19.00 - 20.00 uur