• Trainingen

Via de knop Teams - KVC Teams vind je de actuele trainingstijden, locatie en data per team terug.

VASTE TRAININGSDAGEn

Om leden en ouders meer duidelijkheid te geven is het uitgangspunt bij KVC om op de volgende dagen te trainen. Zo weten leden en ouders vooraf welke sporten, hobby’s en muziekverenigingen met elkaar te combineren zijn en is er niet elk jaar twijfel op welke dagen er bij KVC getraind gaat worden.

Aantal trainingen

Uitgangspunt trainingsdagen

Kangoeroe Klup

Zaterdagochtend

F-pupillen

E-pupillen

D-pupillen

2x 60 min

Dinsdag (*woensdag bij gebrek aan zaaluren op dinsdag)

C-aspiranten

B-aspiranten

A-junioren

2x 90 min wedstrijdkorfbal
    1x 60 min breedtekorfbal

Midweek Senioren

0x

Alleen wedstrijden (Woensdag)

OldStars walking korfbal

1x

Woensdag

* Alle keuzes die we maken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van trainsters, zaalhuur en veld en kunnen uit noodzaak wijzigen.
    ** Bij te weinig zaalhuur of beschikbare trainsters zal er bij de D teams gekozen worden voor 1x in de week trainen.

VASTE TRAININGSDAGEN uitzondering i.v.m. samenwerking NeCa

Tijdens de fusie tussen VVO en Klimroos en nu ook met de samenwerking met NeCa hebben we te maken met verschillende dagen waarop verschillende teams trainen bij de oude club. Door het jaar met corona zijn de verwachtingen over de exacte trainingsdag niet bij alle leden op tijd geschept. Dit zou leiden tot een ledenverlies en na gespreken konden we met een uitzondering van 1 jaar dit ledenverlies voorkomen. Daarom zijn we de oud-leden van NeCa die contact met ons op hebben genomen hierin tegemoet gekomen.

Alleen dit jaar zal er een groepje meiden uit de E en F gaan trainen op dinsdagavond onder begeleiding van ouders van deze speelsters. Tijdens de wedstrijden zullen ze spelen in het team zoals je ziet in de teamindeling.
    De speelsters die gaan trainen op de dinsdagen zijn.

E1, Suze Blakenbrug    F1, Lis van Luffelen
    E1, Lana van Luffelen   F2, Lauren Houbraken