• Afgelopen zondag speelde KVC 1 tegen Dakos 1. De meiden van KVC waren gebrand om deze belangrijke pot te gaan winnen en de punten mee naar huis te nemen. Het teamgevoel zat in ieder geval goed, de meiden hadden namelijk op zaterdag een geslaagde selectiedag gehad.
  Na de motiverende voorbereiding van onze coach Ben waren de meiden klaar om het op te nemen tegen Dakos.
  Patrick, de scheidsrechter liet het startsignaal klinken. KVC begon heel sterk aanvallend én verdedigend. Het is Manon van Rooij die als eerste de korf weet te vinden door middel van een vrije worp; 0-1. Helaas weten we geen ruime voorsprong te pakken, Dakos maakt vlak daarna de 1-1. Op dat moment is KVC in een groot voordeel, ons kanon Zoë Bolte staat namelijk in de aanval. Zij maakt twee doelpunten kort na elkaar; 1-3. KVC krijgt veel energie van deze voorsprong, het is Manon van Rooij die de 1-4 maakt. Er vallen daarna om en om doelpunten waarmee we de rust in gaan met een stand van 6-8.
  Ben benadrukt in de rust dat als we op deze manier verder zouden spelen de winst voor ons zou zijn. De meiden gingen vol energie de tweede helft in.
  Helaas weet KVC in het begin van de tweede helft de korf niet meer zo goed te vinden en komen we snel tot een stand van 8-8. Het is daarna Nanne Schilders die met een mooie korte kans de stand naar 8-9 weet te brengen. Helaas volgt Dakos met twee doelpunten; 10-9. Het is echt een nek-aan-nekrace, ons kanon Zoë Bolte weet de stand namelijk weer gelijk te maken 10-10. Hierna vallen er weer om en om doelpunten waarbij Dakos in de slotfase van de wedstrijd helaas een voorsprong weet te pakken. De wedstrijd werd afgefloten met een stand van 16-14.
  We willen onze toppers Nanne Schilders, Janne Sleddens en Lotte Castelijns heel erg bedanken! Jullie hebben echt fantastisch ingevallen!!

  Ondanks weer een verloren pot zijn de meiden van KVC nog steeds gemotiveerd en gaan ze volgende week weer met vol goede moed er tegen aan.

  KVC 2 en 3 hadden afgelopen zondag geen wedstrijd.
  KVC 4 wist helaas niet te winnen en verloor met een stand van 11-9 tegen Vessem/Winty 2.
  KVC 5 wist wel de punten mee naar huis te nemen met een eindstand van 7-11 tegen Vessem/Winty 3.

  Volgende week staan er vier thuiswedstrijden gepland:
  11.00 uur KVC 1 - ODIO 1
  12.25 uur KVC 2 - Oxalis 2
  13.40 uur KVC 3 - ODIO 2
  14.55 uur KVC 5 - KVS '17 2
  KVC 4 heeft geen wedstrijd volgende week zondag.