• Rommelmarkt

ROMMELMARKT

Klimroos organiseert elk jaar een rommelmarkt. Deze financiële actie blijven we behouden binnen onze nieuwe club. Hiervoor worden alleen spullen opgehaald in Hoogeloon. ‘Er komen gelukkig al zoveel spullen dat het niet haalbaar is om ook spullen uit Hapert op te halen of in te zamelen..’

Het is momenteel niet meer mogelijk om spullen naar de opslag in Hoogeloon te brengen. Door het uitstellen van de rommelmarkt is deze opslag nu al vol.

Let op wij verkopen: geen bankstellen, computers, witgoed, plastic tuinmeubelen, etc.
    Wij zijn bijzonder blij met uw nog goed bruikbare en verkoopbare spullen.

De rommelmarkt zal dit seizoen plaatsvinden op zondag 14 november 2021. Onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het Covid’19.

Op zaterdag 13 november worden alle spullen in de straten van Hoogeloon opgehaald en zorgen we dat alles klaar staat voor de verkoop op zondag 1 november.

Alle senioren en jeugdleden t/m de D worden verplicht te helpen bij deze activiteit.
    De A t/m D zal op zaterdagochtend helpen bij het ophalen en sorteren van de spullen.

Van alle seniorenleden verwachten we dat ze op zaterdag spullen sorteren en/of op zondag helpen bij de verkoop.
    Alle hulp van ook ouders is uiteraard meer dan welkom. Via de website volgt later meer informatie.

KLEDING- EN SCHOENEN-INZAMELINGà gestopt

Vanaf november 2019 zijn we gestopt met het inzamelen van kleding en schoenen. De kleding en schoenen kunnen niet meer ingeleverd worden, de container wordt weggehaald.