• Rommelmarkt

ROMMELMARKT

KVC organiseert elk jaar een rommelmarkt. Deze financiële actie blijven we behouden binnen onze nieuwe club. Hiervoor worden alleen spullen opgehaald in Hoogeloon. ‘Er komen gelukkig al zoveel spullen dat het niet haalbaar is om ook spullen uit Hapert op te halen of in te zamelen..’

Het is momenteel niet meer mogelijk om spullen naar de opslag in Hoogeloon te brengen. Door het uitstellen van de rommelmarkt is deze opslag nu al vol.

Let op wij verkopen: geen bankstellen, computers, witgoed, plastic tuinmeubelen, etc.
    Wij zijn bijzonder blij met uw nog goed bruikbare en verkoopbare spullen.

De rommelmarkt zal dit seizoen plaatsvinden op zondag 14 november 2021 in D'n Anloop Hoogeloon

Op zaterdag 13 november worden alle spullen in de straten van Hoogeloon opgehaald en zorgen we dat alles klaar staat voor de verkoop op zondag 14 november.

In de grote overdekte hal van 1.000 M2 worden de meest uiteenlopende zaken aangeboden.
    De verkoop vindt plaats tussen 10:00 en 14:30 uur.
    Om 11:00 uur zal onze veilingmeester beginnen met het per opbod verkopen van speciale stukken.
    De entreeprijs bedraagt € 3,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding).

Het delen van spullen en zeker ook het hergebruik van spullen die anderen niet meer nodig hebben, is tegenwoordig helemaal in. Ook hierin biedt de rommelmarkt grote kansen: Bruikbare tweedehands spullen tegen scherpe rommelmarktprijzen. Natuurlijk kun je ook op Marktplaats.nl gaan zoeken. Maar daar kun je de spullen niet even vasthouden en bekijken, daar word je overstelpt met reclame en de gevraagde prijzen zijn meestal ook niet mals. Op de rommelmarkt heb je het allemaal zelf in de hand. Letterlijk en figuurlijk ....
    Bovendien is het goed voor het milieu: Nog goede spullen worden niet vernietigd maar hergebruikt. En het is natuurlijk altijd leuk om gewoon eens rond te snuffelen op zo'n rommelmarkt.

Gemeenschapshuis D'n Anloop beschikt over een grote foyer waar je rustig kunt genieten van een kopje koffie, thee of een ander drankje. Of wellicht een broodje knakworst of een kop heerlijke soep.

Kortom: Sla je slag op de rommelmarkt van KVC.

Het centrum van Hoogeloon beschikt over voldoende parkeergelegenheid. En nog gratis bovendien.

KLEDING- EN SCHOENEN-INZAMELING gestopt

Vanaf november 2019 zijn we gestopt met het inzamelen van kleding en schoenen. De kleding en schoenen kunnen niet meer ingeleverd worden, de container is inmiddels weggehaald.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door Korfbalvereniging KVC.
    Er worden geen kramen verhuurd. De organisatie van de rommelmarkt is verantwoordelijk voor het verzamelen en het te koop aanbieden van alle artikelen.

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met de organisatie: rommelmarkt@kvckorfbal.nl