• Rommelmarkt

  ROMMELMARKT KVC

  Elke tweede zaterdag van de maand (behalve in augustus) kun je spullen voor de rommelmarkt inleveren op de Hoogcasterseweg 6 in Hoogeloon tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

  KVC organiseert elk jaar een rommelmarkt. Deze financiële actie blijven we behouden binnen onze nieuwe club. Hiervoor worden alleen spullen opgehaald in Hoogeloon. ‘Er komen gelukkig al zoveel spullen dat het niet haalbaar is om ook spullen uit Hapert op te halen of in te zamelen..’

  Let op wij verkopen: geen bankstellen, computers, witgoed, plastic tuinmeubelen, etc.
  Wij zijn bijzonder blij met uw nog goed bruikbare en verkoopbare spullen.

  De rommelmarkt zal in 2024 op zondag 7 april plaats vinden

  Op zaterdag 6 april worden spullen in de straten van Hoogeloon opgehaald en zorgen we dat alles klaar staat voor de verkoop op zondag 7 april.

  In de grote overdekte hal van 1.000 M2 worden de meest uiteenlopende zaken aangeboden.
  De verkoop vindt plaats tussen 10:00 en 14:30 uur.

  De entreeprijs bedraagt € 3,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding).

  Het delen van spullen en zeker ook het hergebruik van spullen die anderen niet meer nodig hebben, is tegenwoordig helemaal in. Ook hierin biedt de rommelmarkt grote kansen: Bruikbare tweedehands spullen tegen scherpe rommelmarktprijzen. Natuurlijk kun je ook op Marktplaats.nl gaan zoeken. Maar daar kun je de spullen niet even vasthouden en bekijken, daar word je overstelpt met reclame en de gevraagde prijzen zijn meestal ook niet mals. Op de rommelmarkt heb je het allemaal zelf in de hand. Letterlijk en figuurlijk ....
  Bovendien is het goed voor het milieu: Nog goede spullen worden niet vernietigd maar hergebruikt. En het is natuurlijk altijd leuk om gewoon eens rond te snuffelen op zo'n rommelmarkt.

  Gemeenschapshuis D'n Anloop beschikt over een grote foyer waar je rustig kunt genieten van een kopje koffie, thee of een ander drankje. Of wellicht een broodje knakworst of een kop heerlijke soep.

  Kortom: Sla je slag op de rommelmarkt van KVC.

  Het centrum van Hoogeloon beschikt over voldoende parkeergelegenheid. En nog gratis bovendien.

  KLEDING- EN SCHOENEN-INZAMELING gestopt

  Vanaf november 2019 zijn we gestopt met het inzamelen van kleding en schoenen. De kleding en schoenen kunnen niet meer ingeleverd worden, de container is inmiddels weggehaald.

  De rommelmarkt wordt georganiseerd door Korfbalvereniging KVC.
  Er worden geen kramen verhuurd. De organisatie van de rommelmarkt is verantwoordelijk voor het verzamelen en het te koop aanbieden van alle artikelen.

  Voor de rommelmarkt is een aparte werkgroep in het leven geroepen die de organisatie voor de rommelmarkt op zich neemt.
  Leden Rommelmarkt commissie:

  • René Claassen
  • Frank Rooijackers
  • Hans Verhagen
  • Paula van Gerwen

  Heb jij interesse om aan te sluiten bij deze werkgroep of heb je vragen stuur dan een berichtje naar rommelmarkt@kvckorfbal.nl.