• Naam: Helmi Willems

Geboortedatum: 19-08-2002

Woonplaats: Duizel

Relatie (verliefd): Heb een relatie met Thijn Schoenmakers

Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies?
    Vorig schooljaar heb ik de opleiding Summa Sport afgerond en nu ben ik bezig met de HBO studie fysiotherapie in Eindhoven. Ik vind het een erg leuke studie en ga met veel plezier naar school. Buiten school om werk ik nog 2x in de week bij de friettent en 2x in de week bij een sportschool, dus druk druk

Wat zijn je passies/hobby’s buiten het korfballen?
    Buiten het korfballen om ga ik graag leuke dingen doen met vriendinnen. Ik vind het heerlijk dat we weer lekker kunnen stappen! Verder kun je me ook blijmaken met op het terras zitten of een dagje shoppen. Maar ook van een dagje lekker niks doen kan ik genieten.

Heb je een bijnaam, zo ja welke?
    Jepp, word vaak HELM genoemd

Wat is je favoriete zaterdagavondbesteding?
    Lekker op stap gaan, DUHH

Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
    Tja blunders maak ik nogal vaak. Heb laatst nog iemand opgesloten in de sportschool...

Wat is je favoriete KVC feestje geweest en waarom?
    De HAHO huifkarrentocht vond ik echt mega gezellig. Gelukkig staat deze 26 Juni weer op de planning, dus kijk er al naar uit!

Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom?
    Lise Amting. Lise is mijn nicht en ze heeft eerst altijd bij NECA gespeeld. Ik had nooit verwacht dat ik ooit met haar samen in een team zou spelen. Vind dit erg gezellig en kunnen we lekker veel bijkletsen.

Om wie of wat heb je rond het korfbal het meest gelachen?
    Kan altijd wel met iedereen lachen

Heb je een bepaald bijgeloof voor de wedstrijd?
    Ik speel meestal het beste met een kater, dus ik weet wat me zaterdagavonden te doen staat 😉

Hoe denk je dat tegenstanders je zien als speelster?
    Heb geen idee, Ik denk dat dit ook erg zal verchillen per wedstrijd. Maar over het algemeen zullen ze mij denk ik zien als redelijk snel.
    Wat is je hoogtepunt als korfbalster?
    Het laatste seizoen voordat Klimroos samen ging met VVO speelde ik in de A1. We moesten toen de kampioenswedstrijd spelen tegen VVO A1. Deze hadden we toen gewonnen en waren we beide kampioen! Dat was wel bijzonder, net voordat we samen moesten gaan spelen.

Wat is je dieptepunt als korfbalster?
    Ik mis zo nu en dan nog wel eens een strafworpje..

Welke korfbaldroom zou je nog willen verwezenlijken?
    Het is lang geleden dat we kampioen zijn geworden, dus daar is het wel weer is een keertje tijd voor!

Waar ligt de kracht van je huidige team?
    Aanvallend. Moet het denk ik een beetje hebben van mijn snelheid.

Van welke trainer/trainster heb je het meeste geleerd en waarom?
    Ik heb denk ik het meest geleerd van Peter. Dit is natuurlijk pas het eerste seizoen dat ik niet meer in de jeugd speel. Dus deze trainigen zijn wel een stukje serieuzer.

Wie verdient volgens jou de titel 'clubman/clubvrouw' binnen KVC?
    Iedereen die veel doet voor de club! Vind dit niet een iemand, maar meerde mensen doen erg veel voor de club.

Je bent voor 1 dag de voorzitster van de vereniging, wat zou je willen veranderen/organiseren?
    Een kunstgrasveld zou top zijn

Wil je verder nog iets kwijt?
    Ik ben blij dat we weer lekker kunnen korfballen samen!