• Na een goede wedstrijd vorige week waarin de punten helaas niet in Hoogeloon bleven, stond vandaag de wedstrijd tegen DAW op het programma.

KVC begon niet scherp aan de wedstrijd, waardoor het team meteen tegen een 2-0 achterstand aan liep. Coach Ben Morel vroeg al snel een time out aan om de meiden even wakker te schudden. KVC wist dit goed op te pakken en kon de aansluiting vinden doormiddel van twee doelpunten van Zoe Bolte en Danielle Das. KVC had lange en goede aanvallen en ging met de volle energie er tegenaan, maar ondanks dat was het DAW die de 3-2 maakte. KVC bracht Anne van Rooij als aanvallende wissel in de ploeg. Door het snelle spel van KVC ontstonden er goede kansen. Door doelpunten van Karin Vosters en Fraukje Geelen weet KVC voor het eerst de voorsprong te pakken in Schaijk. De stand wordt teruggebracht naar 3-4. KVC bracht ook Janne Sleddens in de ploeg, die vandaag wederom uitstekend inviel. Vol energie werden de laatste minuten van de eerste helft uitgespeeld. Door goede aanvallen wist KVC een strafworp te krijgen en deze werd geduldig afgerond door Karin Vosters. DAW wist ook nog één keer het gat van de korf te vinden. De ruststand was 4-5.
    Na rust was het KVC die goed uit de kleedkamer kwam. Danielle Das wist doormiddel van een afstandschot de stand uit te breiden naar 4-6. KVC verloor de focus en daar profiteerde DAW van. DAW kwam door 3 afstandschoten weer op een 7-6 voorsprong. Het was weer Danielle Das, die door een goede actie van Fraukje Geelen helemaal vrij kwam en de stand op 7-7 bracht. DAW blijft ook in de tweede helft veel druk geven. Aanvallend wist het thuisteam voortdurend net de voorsprong te pakken, 8-7. KVC blijft in de laatste zeven minuten van de wedstrijd achter de feiten aanlopen. Het was Janne Sleddens die de stand weer gelijk trok naar 8-8. Wederom pakt DAW de voorsprong. 9-8. Met nog 5 minuten op de klok begon de tijd te tikken. Nanne Olislagers weet Fraukje Geelen vrij te spelen, waardoor Fraukje met haar open doorloopbal het team op een gelijke stand van 9-9 zet. In de slotminuten blijven de kansen om en om vallen, maar het was DAW die er met de 10-9 winst van doorging.

KVC 2 en KVC 3 waren ook bij DAW te vinden. Beide wedstrijden waren spannend en konden alle kanten op. Helaas wist ook DAW hier aan het langste eind te trekken.
    KVC 2 verloor met 9-8 van DAW 2 en KVC 3 verloor 8-7 van DAW 3.

KVC 4 wist helaas ook niet te winnen, maar wisten wel een puntje mee naar huis te nemen. Ze speelde 5-5 tegen Spoordonkse Girls 1.

Voor KVC 5 was het de kampioenswedstrijd. Zij wonnen met 3-2 van de nummer 2 in de poule en zijn hierdoor ongeslagen kampioen en gaan nu een mooi feestje vieren!!

Programma zondag 30 oktober
    KVC 3 - Corridor 2 om 10:00
    KVC 2 - Stormvogels 2 om 11.30
    KVC 1 - Stromvogels 1 om 13:00

Het buitenseizoen wordt afgesloten met een afterparty in de kantine! KVC E2 is aanstaande week het team van de week. KVC 1 nodigt alle teams en supporters uit om het seizoen samen knallend af te sluiten. Tot zondag!