• Afgelopen zondag stond er weer een mooie wedstrijd op de planning. KVC speelde namelijk thuis een spannende wedstrijd tegen Peelkorf. Zoals altijd bespraken we de tactiek voor de wedstrijd door, maar deze keer met extra motivatie door een mooi gedicht van onze Ben en Daniëlle. Iedereen ging er dan ook, met deze mooie woorden, vol goede moed tegenaan. Dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong voor KVC, een mooie vrijeworp die werd gescoord door Manon van Rooij. Alhoewel KVC sterk verdedigd loopt de stand al snel uit naar een 1-3 voorsprong voor Peelkorf. Na een stroef begin voor KVC vecht het zich terug wat zich resulteert in een 5-5 gelijkspel, door mooie doelpunten van Nanne Olislagers, Femke Jansen, Janne Sledens en Manon van Rooij. Niet snel daarna valt er weer een doelpunt voor Peelkorf, waardoor KVC de rust in gaat met een 5-6 achterstand. Na de rust weet KVC de focus niet helemaal te vinden en laat Peelkorf wel degelijk zien wat ze in huis hebben, met vier afstandsschoten zet Peelkorf het scorebord op 5-10. Even lijkt de focus terug te zijn bij KVC als Jitte de Bruijn de 6de treffer van KVC scoort. Al snel na de 6de treffer van KVC weet ook Peelkorf weer te scoren; 6-11. In de slotfase van de wedstrijd vallen er nog drie mooie doelpunten van Fraukje Geelen, Noor van Loon en Manon van Rooij. Maar ook Peelkorf weet nog een aantal keer te scoren. De scheidsrechter fluit af bij een stand van 9-14. Ondanks het verlies, een mooie wedstrijd. Op naar de volgende!

KVC 2 speelde een goede wedstrijd en won met 13-11 van DSV 2
    KVC 3 Speelde een spannende wedstrijd en wisten te winnen met 11-10 van DAW Schaijk 3
    KVC 4 wist Rosolo 4 te verslaan en wonnen met 12-7
    KVC 5 wisten ook de punten thuis te houden en wonnen met 10-2 van DSV 3