• Na de goede wedstrijd van vorige week trof KVC deze week Melderslo 1. Van vorig seizoen wist KVC dat dit een pittige wedstrijd zou worden, de vorige wedstrijd eindigde namelijk in een 19-7 overwinning voor Melderslo. KVC begon de dag met een goede voorbereiding door gezamenlijk te ontbijten. Voor de wedstrijd werd de tactiek van coach Ben Morel besproken.
    KVC begint verdedigend sterk aan de wedstrijd en het duurt dan ook enige tijd voordat het 1e doelpunt valt bij Melderslo, echter loopt bij KVC de aanval stroef waardoor Melderslo toch uit kan lopen na 3-0. Fenna Lepelaars opent de score namens KVC door haar strafworp te benutten. Ook Femke Jansen weet de korf te vinden en zo komt KVC terug tot 3-2. Melderslo geeft veel druk waardoor KVC moeite heeft met het creëren van kansen en de schotklok meerdere keren af gaat. Beide teams scoren nog een keer, voor KVC is dit Fraukje Geelen: 4-3. Melderslo loopt verder uit door 2 afstandsschoten te scoren. Ook KVC scoort nog een afstandsschot en bij het rust signaal staat er een stand van 8-4 op het scorebord.
    Na rust laat Melderslo zien wat voor klasse ze in huis hebben en weten ze door 6 afstandsschoten te scoren uit te lopen naar 13-4. Coach Ben Morel vraagt een time out aan en even lijkt de energie terug gekeerd te zijn bij KVC. Zoë Bolte scoort haar 2e afstandsschot en brengt de stand op 13-5. Aan de kant van KVC vinden er meerdere wissels plaats, Anne van Rooy wordt in de ploeg gebracht en weet ook te scoren: 14-6. In de slotfase vallen er nog 3 doelpunten van Manon van Rooij, Jitte de Bruijn en Femke Jansen. De scheidsrechter fluit af bij een stand van 16-9. Melderslo heeft terecht gewonnen en was de gehele wedstrijd de betere ploeg.
    Volgende week komt Peelkorf 1 op bezoek.
    KVC 2 speelde vandaag ook tegen Melderslo, zij verloren helaas ook met een matige uitslag van 6-3.
    KVC 5 deed wel goede zaken en wonnen met 9-18 van Altior 5.
    Volgende week spelen alle zondag teams van KVC thuis:
    10.00 KVC 4 - Rosolo 4
    11.10 KVC 5 - DSV 3