• Afgelopen zondag stond voor KVC de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. Voor KVC was dit een hele belangrijke wedstrijd, want bij een verlies zou dit het einde betekenen voor KVC in de hoofdklasse. De tegenstander voor deze wedstijd was Peelkorf 1, dit team wist zich al bovenaan te plaatsen in de poule. KVC wist dus dat dit een hele zware wedstrijd ging worden, maar waren gebrand om alles te geven.
    De wedstrijd start en het is Peelkorf die gelijk laat zien dat waarom zij op de eerste plaats staan, door een afstandsschot in de eerste aanval staat het al 1-0. KVC geeft hier een reactie op en door een korte kans van Nanne Schilders staat de stand weer gelijk. Peelkorf weet nog een afstandsschot binnen te schieten, maar ook KVC scoort mee. Het wordt 2-2 door een strafworp van Jitte de Bruijn. Zo herhaald zich dit nog een keer. Peelkorf weet de scoren uit een strafworp, waarna Zoë Bolte de stand weer gelijk maakt door het benutte van een vrije bal. KVC begint fouten te maken en Peelkorf weet hier van de profiteren, zo loopt Peelkorf uit tot een stand van 6-3. Karin Vosters weet nog een afstandsschot binnen te schieten, maar ook Peelkorf scoort nog 3x voor rust. We gaan de rust in met een stand van 9-4.
    In de rust wordt benadrukt door coach Ben Morel dat 4 doelpunten in de eerste helft echt niet genoeg is. KVC weet kansen te creëren, maar om een wedstrijd te winnen moet er wel gescoord worden. Verder moet de foutenlast omlaag, want fouten die we maken worden meteen afgestraft. Wel wordt er ook gezegd dat de wedstrijd nog zeker niet klaar is en dat KVC moet blijven geloven in zichzelf.
    Toch is het Peelkorf die beter uit de kleedkamers komt en ze scoren het eerste doelpunt. Een mooie pass van Evi Das zorgt ervoor dat Jitte de Bruijn de bal binnen kan gooien. Ook nu vallen de doelpunten weer om en om. Peelkorf blijft scoren, maar door mooie doelpunten van Zoë Bolte en Fenna Lepelaars staat de stand 13-7. Dan weet Fraukje Geelen nog een heel mooi doelpunt te maken, van onder de korf gooit ze met 1 hand de bal in de korf. Hoewel de stand 13-8 is, is de wedstrijd voor KVC nog niet gedaan. Ook Minthe van den Heuvel en Nanne Schilders weten nog allebei een doelpunt te maken, op het scorebord staat dan 16-10. Peelkorf weet nog enkele afstandsschoten binnen te gooien en zo eindigt de wedstrijd met een stand van 19-10.
    De meiden van KVC zijn teleurgesteld en balen van het feit dat ze als laatste zijn geëindigd in de poule. Wel is het knap dat de dames toch positief blijven en nu nog extra gemotiveerd zich klaar gaan maken voor de buitencompetitie.