• Naam: Nanne Olislagers
    Geboortedatum: 16-04-2001
    Woonplaats: Vessem
    Relatie (verliefd): Nee

1. Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies?
    Vorig jaar ben ik geslaagd voor de opleiding bloem & styling. Na het behalen van mijn diploma, heb ik het studentenleven ingeruild voor het werkleven. Ik heb met veel plezier gewerkt bij de Hennekooi in Hoogeloon. Helaas is de Hennekooi verleden tijd vanwege sluiting, waarna ik besloten heb opnieuw de schoolbanken in te gaan. Momenteel houdt ik mezelf bezig met fotografie, waarvoor ik een opleiding volg bij de Nederlandse Academie voor Beeld en Creatie.

2. Wat zijn je passies/hobby’s buiten het korfballen?
    Fotograferen, stappen, shoppen en reizen.

3. Heb je een bijnaam, zo ja welke?
    ‘Nan’ of ‘D’n Ollie’; uitleggen waar deze bijnaam vandaan komt is denk ik overbodig. 😉

4. Wat is je favoriete zaterdagavondbesteding?
    De lokale horeca sponseren en zo nu en dan een dansje wagen op de dansvloer (als ik er genoeg achter mn kiezen heb).

5. Hoe zou je de sfeer bij KVC beschrijven?
    In één woord? Fantastisch.

6. Wat is je favoriete KVC feestje geweest en waarom?
    Dat ik de sfeer bij KVC fantastisch vind, is mede door mijn eerste ‘ontgroeningsfeestje’ bij KVC. Met stipt op nummer 1 dan toch ook het HAHO huifkarren feest!

7. Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom?
    Onze ‘twerk-koningin’ Fenna. Altijd feest met die meid.

8. Om wie of wat heb je rond het korfbal het meest gelachen?
    Lastige vraag als je net nieuw bent, tot nu toe kan ik om iedereen wel gruwelijk lachen.

9. Heb je een bepaald bijgeloof voor de wedstrijd?

10. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
    Weet niet of ik dit graag op straat gooi, maar vooruit dan mer. Ik leerde het kaartspel toepen van ons pap en mijn zus Manon. Manon had me net uitlegt dat je bij toepen ook kunt ‘bluffen’. Daar gingen we dan… eerste ronde Manon tegen Nanne: ‘Nan, bluf je?’. Nan: ‘Ja, hoezo?’. Hmm ja, daarna toch nog maar is de betekenis van bluffen gegoogeld.
    (Lang geleden hoor) 🙃

11. Hoe denk je dat tegenstanders je zien als speelster?
    Hmm… goeie vraag. Heb eigenlijk geen idee. Ik denk over het algemeen mij zien, als een lange dame die veel ballen onder de paal heeft. ;)

12. Wat is je hoogtepunt als korfbalster?
    Laat ze het niet lezen in Vessem, maar toch wel mijn overstap van KV Vessem/Winty naar KVC. Het was een moeilijke keuze, maar ik heb toch zeker de juiste gemaakt.

13. Wat is je dieptepunt als korfbalster?
    Mijn knieblessures, blijft denk ik toch een dingetje als korfbalster en de angst dat je misschien wel nooit meer kunt spelen.

14. Welke korfbaldroom zou je nog willen verwezenlijken?
    Kampioen worden met KVC!

15. Waar ligt de kracht van je huidige team?
    Iedereen binnen het team heeft enorm veel doorzettingsvermogen en daarnaast zijn ze we ook nog is allemaal positief ingesteld!

16. Van welke trainer/trainster heb je het meeste geleerd en waarom?
    Ben en Peter; ik ben net nieuw bij KVC, maar ongekend wat deze twee mij al geleerd hebben!

17. Wie verdient volgens jou de titel 'clubman/clubvrouw' binnen KVC?
    Ik vind dat ieder individu binnen KVC aangewezen kan worden als ‘clubman/clubvrouw’, iedereen doet veel voor de club.

18. Je bent voor 1 dag de voorzitster van de vereniging, wat zou je willen veranderen/organiseren?
    Kunstgrasvelden, al zijn die geloof ik al in zicht.

19. Wil je verder nog iets kwijt?
    Dat deze vragenlijst verrekus lang is zo in het weekend van Vessem kermis, maar goed alles voor de club he! 😉