• Het was KVC nog niet gelukt om deze competitie te winnen, het team was dan ook extra gebrand om van MKV te winnen. MKV begint scherp aan de wedstrijd en weet snel de 1-0 en 2-0 op het score bord te zetten. Karin Vosters, weer terug na een blessure, weet KVC daarna op het scorebord te zetten door een strafworp te scoren. MKV blijft goed afronden en weet zo weer verder uit te lopen naar 4-1. Voor rust vindt KVC wel weer de aansluiting door terug te komen naar 4-3. Toch weet MKV in de laatste minuut van de eerste helft nog te scoren, ruststand 5-3.

Tijdens de rust werd benadrukt dat het spel helemaal niet slecht was, het was de scherpte in de afronding waardoor er maar 3 doelpunten waren gevallen in de eerste helft. Vol goede moed werd er begonnen aan de tweede helft. Het duurt even voordat er weer doelpunten vielen, doordat het ene vak van KVC verdedigend weinig weg gaf kreeg het andere vak de tijd om geduldig naar goede kansen te zoeken. Uiteindelijk lukte het dan ook om 2 keer te scoren en zo weer gelijk te komen met MKV, 5-5. Hierna lukt het MKV toch weer om uit te lopen naar 10-6, KVC geeft niet op en weet nog terug te komen naar 10-8 maar helaas kwamen ze niet meer verder.

KVC 2 speelde gelijk tegen Rosolo 3: 7-7
    KVC 3 nam het op tegen SCMH 2 maar wisten helaas ook niet te winnen: 13-11
    KVC 4 verloor met 8-4 van FSC 1
    KVC 5 wist wel te winnen van Rosolo 4: 7-13