• Op de laatste speelzondag van de eerste helft van het buitenseizoen komt KVC 1 nog een keer tegen Stormvogels 1 te staan. KVC is extreem gemotiveerd om de laatste wedstrijd met Danielle Das in het eerste team te gaan winnen.
    Na de hele spannende wedstrijden van Senioren 3 en 2 beginnen ze aan de voorbereiding van de wedstrijd. Coach Ben heeft voor de gelegenheid het aanvalsvak en verdedigingsvak omgewisseld.

De meiden van KVC 1 worden vandaag gesteund door het team van de week, de E2, en een groot publiek.
    Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd gaat van start, een vliegende start! In de eerste 10 minuten weten Zoë Bolte en Fenna Lepelaars al 4 keer te scoren (4-1). Maar waar KVC in de vorige wedstrijden moeite had met het uitbreiden van de voorsprong bleven de doelpunten vandaag vallen. Stormvogels krijgt verschillende kansen en een aantal strafworpen, de doelpunten blijven gelukkig voor KVC uit. De meiden van de E2 zijn enthousiast aan het toeteren bij ieder doelpunt van KVC en op het scorebord komt een stand van 7-1 te staan.
    Daarna begint Stormvogels zich terug in de wedstrijd te vechten en met een stand van 7-5 gaan we de rust in.

De laatste paar minuten voor de rust zakte KVC wat in het tempo en werd er wat slordiger gespeeld. Nu dus even wat rust pakken en zorgen dat het eerste doelpunt in de 2e helft weer van KVC is.

Jitte de Bruijn wordt ingebracht voor wat extra energie in het aanvalsvak. Met succes, Jitte scoort een afstandschot, het achtste doelpunt voor KVC. Stormvogels en KVC blijven vervolgens om beurten scoren en Stormvogels weet zelfs terug te komen tot de 10-9. Het is Manon van Rooij die nog een mooi afstandschot weet te scoren en de eindstand op 11-9 te zetten.
    In de laatste minuut van de wedstrijd vraagt Ben een wissel aan en verlaat onze Topper Danielle Das onder een groot applaus het veld.
    Een overwinning die goed gevierd mag worden en een traantje voor ons Daan!

De zondag op het sportpark wordt afgesloten met een gezellig en verdiend feestje in de kantine.

KVC 3 heeft met 12-11 gewonnen van Corridor 2.
    KVC 2 heeft nipt verloren van Stormvogels 2 met 7-8.

KVC wil alle supporters bedanken voor de steun afgelopen weken en we hopen jullie weer te zien in de zaal!