• Rommelmarkt KVC Korfbal komend weekend
    Aanstaande zondag 2 april vindt de jaarlijkse rommelmarkt van Korfbalvereniging KVC weer plaats. Dus als u uw kasten, zolder, kelder of garage eens goed heeft opgeruimd, kunt u de bruikbare spullen alvast klaarzetten voor de rommelmarkt. Op zaterdag 1 april komen leden van KVC in Hoogeloon 's ochtends langs om de spullen op te halen aan straat. Kleding en schoenen zijn helaas niet meer welkom, we zijn gestopt met de inzameling hiervan.

    En aangezien de afvoerkosten steeds hoger worden, nemen we sinds dit jaar ook geen meubels meer aan. Daarnaast accepteren wij ook geen koelkasten, computers, kleding, schoenen, knuffels, plastic tuinstoelen en leeg verpakkingsmateriaal. En dus ook geen meuebels meer. Wij laten onbruikbare en kapotte spullen staan.

     

    Op zondag 2 april bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom om naar hartenlust te snuffelen op de rommelmarkt in D'n Anloôp. Wij hebben bijvoorbeeld een extra grote speelgoed afdeling dit jaar. Om 11.00 uur zal de veilingmeester de meest bijzondere spullen per opbod gaan verkopen. Geef de spullen een tweede kans: goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Voor een fractie van de nieuwprijs kunt u allerlei nuttige en leuke spullen aanschaffen. Voor elk wat wils! 

    Rommelmarkt