• kleding

We spelen in een zwarte stretch-rok met broekje er aan vast, rood shirt en zwarte lange sokken.

Voor een shirt hoef je niet zelf te zorgen, elk team heeft eigen shirts die in het bezit zijn van de vereniging.

Enkel alle senioren team zijn nog in het bezit van een trainingspak van de club.

!          De trainingspakken die door de vereniging worden uitgegeven zijn presentatiepakken, geen pakken om in te trainen of buiten de korfbal om te dragen.

Kleding bestellen

Wilt u een rokje of sokken bestellen neem dan contact op met Natasja Wouters, of Cathrien Wind.

Rokjes + sokken € 26,00
    Alleen rokje €20,00
    Alleen sokken € 6,00

Gedurende het seizoen zijn de rokjes en sokken te koop door contact op te nemen met de kledingcommissie.
    LET OP: Ook de sokken moeten verplicht bij de vereniging worden afgenomen.

Trainingslijn
    Er is ook een mogelijkheid om de trainingslijn van de club aan te schaffen. Denk aan, shirts, tassen of trainingspakken met het logo. (Het clublogo op eerder gekochte kleding is mogelijk vanaf 8 september bij de Topshop in Bladel.

Voor meer informatie over de kleding neem contact op met de kledingcommissie.