• VERANTWOORDELIJKHEDEN KANTINEDIENST OUDERS

KVC vraagt 3 uurtjes van uw tijd.
    Vanaf dit seizoen worden alle ouders door Helen Lavrijsen ingedeeld voor een kantinedienst. Elke zaterdag van 8.15 tot ongeveer 15.30 en om de week op zondag van 9.00-15.30 is de kantine geopend tijdens thuiswedstrijden.
    Dit vraagt ook om extra hulp bij kantinediensten. We hebben dit jaar helaas afscheid genomen van het vaste zondag kantineteam en daardoor zijn we genoodzaakt het anders aan te pakken.

Om de kantine goed te laten draaien wordt u vanaf komend seizoen dus ingedeeld om 3 uurtjes kantinedienst te draaien. We plannen het in op de dag dat uw kind thuis speelt. Zoals al eerder vermeld is het raadzaam de KNKV-app te downloaden. Hierin zult u kunnen zien wanneer u bent ingedeeld en ook ruilen is daarin mogelijk. Komt het niet uit?
    Dan verzoeken wij u om ZELF iemand anders te regelen en dit door te geven via email aan h.lavrijsen@kvckorfbal.nl.
    Hoe de app en de tool vrijwilligers precies werkt dat leggen we jullie aan het begin van het seizoen nog uit.

Tijdens de kantinedienst zal er in de kantine een map klaarliggen waarin beschreven staat wat er van je verwacht wordt tijdens een kantinedienst.