• Fysiotherapie

 • Voor de sportmedische begeleiding heeft de club een samenwerking met Fysiotherapiepraktijk 'Fysiocenter’. Hieronder stellen Lisanne Wilting en Kris van Lierop zich aan jullie voor.

  Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon

  Fysiocenter is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Bladel, Hapert en Hoogeloon. Onze praktijken zijn op twee van de drie locaties gevestigd in een grote sportschool. Hierdoor beschikken wij over ruime faciliteiten als het gaat om sportrevalidatie. Wij, Lisanne & Kris, zijn beide afgestudeerd fysiotherapeut. Lisanne heeft daarnaast de Master Sportfysiotherapie succesvol afgerond. Naast deze specialisatie hebben we beide ook een persoonlijke interesse in de sport en het begeleiden van sporters. Vanuit die interesse is de samenwerking met KVC tot stand gekomen. Voor jullie als sporters is het relevant om te weten welke voordelen deze samenwerking jullie biedt. Zo hebben we iedere maandag- en dinsdagavond een gratis sportspreekuur. Dit is een spreekuur waar een korte screening wordt uitgevoerd en een passend advies wordt gegeven. Naar aanleiding hiervan wordt gekeken of er verder behandeling noodzakelijk is of niet. Sporters kunnen zich dezelfde dag vóór 12uur telefonisch aanmelden voor dit spreekuur via 0497-820216.

 • Lisanne Wilting

 • Kris van Lierop

 • Uiteraard kun je ook voor reguliere klachten bij ons terecht. We verwijzen je daarvoor graag door naar onze website waar je alle informatie kan vinden over de specialisaties waarover wij beschikken binnen onze praktijk: www.fysiocenters.nl

  Echografisch onderzoek

  Naast sportfysiotherapeut zijn Lisanne en Kris geschoold in het uitvoeren van echografisch onderzoek. Hiervoor werken we op de praktijk met hoogwaardige echoapparatuur en kunnen we snel en gericht onderzoek doen bij bijvoorbeeld kneuzingen van gewrichten en spier- peesblessures.  Dit onderzoek vindt ook plaats op locatie Bladel.

  Collectiviteitskorting leden

  Wanneer de vergoeding van de zorgverzekeraar op is bieden we de leden van de club een collectiviteitskorting aan vanaf de 10e behandeling. Dit houdt in dat ze bij ons vanaf de 10e behandeling voor een tarief van €25,- behandeld worden. Dit is alleen wanneer vergoeding via de zorgverzekeraar niet meer mogelijk is.