• Club van 50

  CLUB VAN 50

  De Club van 50 is opgericht in 2012-2013, toen nog hetende Klimroos Club van 50. Na de fusie in 2018-2019 is de club van 50 mee overgaan naar KVC. De club van 50 heeft ten doel om de korfbalvereniging financieel te ondersteunen.

  Dit kan door te investeren in materialen, kleding en accommodatie dan wel door anderszins een bijdrage te leveren aan de instandhouding van de vereniging door ondersteuning van activiteiten die rechtstreeks of zijdelings verband houden met de doelstellingen in de ruimste zin van het woord.
  Meer in het bijzonder wordt hierbij gedacht aan zaken die veelal nodig en vooral nuttig zijn en waarvoor we niet of nauwelijks geld kan vrijmaken.

  KVC is nog steeds een financieel gezonde vereniging. Maar door de economische situatie van de laatste jaren kampen we met sponsoren die noodgedwongen afhaken, een stijging van energie- en andere prijzen-, huren die verhoogd worden, de KNKV die jaar na jaar hun contributies/bijdrages moet verhogen, etc. Verder is het de vraag of de gemeente Bladel de subsidie voor jeugdleden zal kunnen handhaven op het huidige niveau en ook de ontwikkelingen van Covid’19 zijn zichtbaar binnen de club.

  Naar de toekomst toe zien we daarom dat het vrijmaken van geld voor zaken die veelal nodig en vooral nuttig zijn, steeds meer onder druk zal komen te staan. We zien voorlopig nog geen grote problemen om alle noodzakelijke voorzieningen in stand te houden. Maar wel degelijk voor de "kers op de taart". Met de jaarlijkse bijdrage van de Club van 50 hopen we wel dat beetje extra te kunnen blijven bieden aan leden en vrijwilligers.

  Personen maar ook groepen van personen, instellingen, verenigingen, stichtingen en uiteraard ook bedrijven kunnen lid worden.
  De contributie bedraagt €50,- per jaar. Eind juni is er een bijeenkomst waarbij alle leden van de Club van 50 kunnen stemmen over de besteding van de beschikbare inleg.

  Aanmelden
  Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar h.verhagen@kvckorfbal.nl.

  Huidige samenstelling van het bestuur van de Club van 50:

  Voorzitter:                  Marian Bolte

  Secretaris:                  Dinette Geerts en Wendy Mollen

  Penningmeester:        Tonnie Tholen

  E-mailadres:               clubvan50@kvckorfbal.nl   

  Leden
  De Club van 50 heeft in het seizoen 2022-2023, 16 leden.

  Wil je lid worden van de Club van 50? Vul dan het formulier hieronder in.

 • Club van 50 aanmelden

  Voornaam *
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!