• Aanmelden

Elk nieuw lid kan gebruik maken van 4 proeftrainingen voordat je je definitief aanmeldt. Aanmelden kan hieronder via het aanmeldformulier.

Bij aanmelding verleen je wegens het lidmaatschap bij korfbalvereniging KVC tot wederopzegging, machtiging aan Korfbalvereniging KVC (incassant ID NL37ZZZ402350850000) om jaarlijks contributie van IBAN-nummer af te schrijven.

Contributie aanmelden:
    - Vóór 1 november: 100% van de contributie
    - Tussen 1 november en 1 januari: 75% van de contributie
    - Tussen 1 januari en 1 maart: 50% van de contributie
    - Na 1 maart: 25% van de contributie.

* Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen alleen trainen en/of het spelen van wedstrijden.

Aanmeldingen gedurende het seizoen
    Nieuwe leden 3,5 t/m 6 jaar sluiten aan bij de Kangoeroe Klub. Bij de Kangoeroe Klub kunnen kinderen spelenderwijs komen trainen.
    Bij de start van het zaalseizoen en veldseizoen, dus 2x per jaar in november en maart wordt er gekeken of er aangesloten kan worden bij een KVC team of dat er een nieuw team gevormd kan worden bij de F-jes.
    Bij aanmeldingen van nieuwe leden bij de D t/m de senioren kan iemand direct starten met spelen van wedstrijden als de aantallen in de teams dit toelaten. De speelster kan dan uiteraard wel starten met trainen.

• Aanmeldformulier

Voornaam *
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Nationaliteit
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!