• Aanmelden

Wellicht is korfbal ook een leuke sport voor jou! Daarom willen wij jou, geheel vrijblijvend, uitnodigen om mee te komen trainen. Je bent altijd welkom om te komen kijken naar een training of wedstrijd. Wil je mee trainen, neem dan even contact op met Elianne Michelbrink via 06-30017770 of e.michelbrink@kvckorfbal.nl. Ben je al overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

CONTRIBUTIE

De contributie is afhankelijk van het team waarin je speelt. Meerdere leden uit een gezin genieten € 3,00 korting.

Welpen € 64,00

Pupillen D, E en F € 70,50

Aspiranten B en C € 83,50

Junioren A € 103,00

Senioren 3, 4 en 5 € 115,00

Senioren 1 en 2 € 145,00

Midweek € 115,00

Recreanten € 73,00

Rustende leden € 20,00

De contributie wordt in principe jaarlijks geïndexeerd met het inflatiecijfer van het voorgaande jaar. Hierbij wordt het inflatiecijfer van het CBS gehanteerd.
    We bekijken elk jaar opnieuw of deze indexering voor het volgende jaar eventueel kan vervallen.

Het kan zijn dat een speelster gedurende het seizoen wil starten met korfballen, voor dit tussentijds aanmelden geldt de volgende afspraak:

-          Vóór 1 november:                       100% van de contributie

-          Tussen 1 november en 1 januari:  75% van de contributie

-          Tussen 1 januari en 1 maart:        50% van de contributie

-          Na 1 maart:                                25% van de contributie.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen alleen trainen en/of het spelen van wedstrijden.

Als u problemen hebt met het in één keer betalen van de contributie, dan is in overleg met de penningmeester, ook gespreide betaling mogelijk.

Bij een minimum inkomen kunt u contact opnemen met de gemeente voor een eventuele financiële vergoeding. Dit wordt individueel beoordeeld.

De inning van de contributie verloopt bij KVC via een machtiging. Als u de korfbalvereniging niet gemachtigd heeft, wilt u dan de contributie s.v.p. begin september overmaken op
    IBAN:  “NL54 RABO 0122 7908 98”, onder vermelding van zowel voor- als achternaam. We hopen eind september de contributie-inning te kunnen afronden.

Als u onze vereniging een warm hart wilt toedragen kunt u rustend lid worden, neem hiervoor contact op met penningmeester@kvckorfbal.nl.

AAN- EN AFMELDEN

Trainingen en wedstrijden
    Iedereen die het komende weekend niet mee kan spelen moet zich voor donderdag 18.00 uurafmelden bij hun eigen coach (of aanvoerster), zodat indien nodig voor vervangsters gezorgd kan worden.

Ook voor trainingen geldt: persoonlijk afmelden bij train(st)er.

Lidmaatschap

Voor het aanmelden als lid moet een inschrijfformulier alsmede een machtiging worden ingevuld. Beide formulieren kunnen gedownload van onze website.
    De ingevulde formulieren (tezamen met een digitale pasfoto) inleveren bij het secretariaat (Cathrien Wind c.wind@kvckorfbal.nl)

Bij aanmeldingen van nieuwe leden na 1 maart kan iemand in het nieuwe seizoen alleen wedstrijden meespelen indien de teamindeling dit toelaat. De speelster kan dan, in overleg met train(st)er, wel mee trainen.

Iedereen die op dit moment lid is van de vereniging, is lid voor het geheleseizoen. Tussentijds afmelden is niet mogelijk. Contributie is dus ook altijd verschuldigd over het gehele seizoen.

Let op: ook afmelden voor het seizoen 2021-2022 moet tijdig gebeuren.

Omdat wij al vóór 1 april de teams voor het komende seizoen moeten aanmelden, vragen wij onze leden om uiterlijk 1 maart door te geven als men het volgende seizoen niet meer wil spelen. Ook van de trainers en coaches horen we graag rond deze tijd als ze volgend seizoen niet meer kunnen trainen/coachen.

Bij te late afmeldingen berekenen wij de bondskosten door aan de afmelder (50% van de contributie).

Afmelden als lid moet schriftelijk / per e-mail gebeuren bij het secretariaat. (secretariaat@kvckorfbal.nl)

Vanaf 5 jaar kun je lid worden bij KVC.

Eerst mag je 4 trainingen meedoen om te kijken of het iets voor jou is. Indien de teamindeling het toelaat, kun je competitie spelen. We korfballen op zaterdagmorgen en trainen op woensdagavond.

Je speelt met 4 speelsters van KVC tegen 4 tegenstanders in één vak.

Lijkt korfballen je leuk en wil je meer informatie hierover dan kun je bellen of mailen naar;

Elianne Michelbrinck 06-30017770 / e_roijmans@hotmail.com

• Aanmeldformulier

Voornaam *
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Nationaliteit
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!